De liefde vieren in modern terracotta thema

De liefde vieren in modern terracotta thema

Toen de bloemist van Joke en Simon last-minute afzegde, kwamen ze op het idee om hun trouwbloemen te huren. Het koppel had een duidelijke stijl in gedachten: moderne boho vibes met droogbloemen en terracotta kleuren. De Indy collectie paste perfect bij hun stijl.

Backdrop met terracotta bloemen

DIY ceremonie backdrop

Het koppel had zelf een prachtige backdrop van halve bogen in aardse kleuren gemaakt. Deze hebben ze aangekleed met het Indy bloemstuk en het bloementuintje. "Heel fijn om de prachtige zijde bloemen afgewisseld te zien met de droogbloemen", vertelde Joke achteraf. "De kleuren pasten perfect en Elien dacht mee na over de styling". 

It's all in the details

Joke wou haar Indy bruidsboeket voor eeuwig vastleggen op beeld. Het resultaat? Prachtige detail shots met hun trouwringen omgeven door zijden bloemen. Een ander detail dat zeker niet mocht ontbreken, is het warme welkomstbord aan het begin van de ceremonie. Joke en Simon fleurde de strakke zwart kader op met onze handige bloementoef, die je zonder moeite aan elk welkomstbord kan bevestigen. "We hebben super vele fijne commentaren gehad. Als we het opnieuw zouden doen, kiezen we sowieso terug voor Florami," aldus Joke.

Pictures by Ilke Goddemaer
Terug naar blog

Wil jij ook bloemen huren?

Bloemen kiezen om jouw feest aan te kleden was nog nooit zo makkelijk! Je kiest jouw favoriete bloemstukken op onze webshop. Wij bevestigen jouw aanvraag, en verzenden de bloemen ruim op voorhand naar je thuis.

Bekijk onze collecties