Hoe kan je zijden bloemen huren voor jouw huwelijk of event?

Zijden bloemen huren bij Florami

We hebben allemaal een druk leven, toch? Een feest plannen slorpt tijd en energie, dus willen we het jou zo makkelijk mogelijk maken. Dankzij Florami heb jij in een handomdraai de mooiste zijden bloemen voor je feest geregeld. Weer een taakje minder op jouw to do lijst. Bloemen? Check!

Stap 1. Selecteer jouw favoriete bloemencreaties in onze webshop

Illustratie van een webshop waar je online bloemen kan bestellen

Op onze webshop kan je alle bloemstukken en boeketten terugvinden. We geven duidelijke foto's, beschrijvingen en prijzen mee voor elk product. Elk bloemstuk wordt verhuurd voor een periode van drie aaneensluitende dagen. Wil je de bloemen eerst met eigen ogen zien? Bestel hier jouw preview boeketje. Je ben ook welkom in ons atelier in Sint-Niklaas tijdens de open atelier dagen.

Stap 2. Vraag online jouw offerte aan

Vul jouw winkelmandje met de bloemstukken die je wenst te huren. We hanteren een minimum bestelbedrag van ‚ā¨ 100. Je¬†kiest zelf hoeveel stuks je exact nodig hebt. Vervolledig jouw aanvraag door je eventdatum en contactgegevens met ons te delen.¬†Een offerte-aanvraag is volledig vrijblijvend. Op basis van jouw aanvraag controleren we de beschikbaarheid en berekenen we de verzendingskosten van de bloemen.¬†

Stap 3. Bevestig bestelling mits voorschot

We sturen je per mail een overzicht van jouw bestelling en de verzendingskosten. De bloemen zijn definitief gereserveerd na akkoord en betaling van een voorschot van 50% van het huurbedrag. Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze of de aantallen? Je kan tot drie weken voor je eventdatum wijzigingen doorgeven, en dan kijken we samen wat mogelijk is! Je kan ons ook altijd contacteren per mail of telefoon in geval van vragen, wijzigingen of annulatie.

Stap 4. Bloemen worden ruim op voorhand geleverd

Levering van zijden bloemen in een doos

Je weet het intussen al... Onze zijden bloemen verwelken niet! Bovendien zijn ze zeer licht van gewicht, dus dat vereenvoudigt (en verduurzaamt) het transport. We streven ernaar om de bloemen ten minste drie dagen voor de start van het event te leveren.

 • Verzending per pakketdienst (DPD, UPS of Bpost)¬†is de voordeligste oplossing. Onze bloemen worden zorgvuldig verpakt en via een standaard pakketdienst tot bij je thuis gebracht. De verzendings- en retourkosten zijn afhankelijk van het totale volume en de bestemming van jouw bestelling. De verzendings- en retourkosten worden automatisch berekend wanneer je een online aanvraag indient.
 • Zelf ophalen en en terugbrengen (voor alle bestellingen) is kosteloos en mogelijk van maandag tot vrijdag in ons atelier in Sint-Niklaas (Belgi√ę). Dit kan enkel op afspraak tussen 8:00 en 18:30.
 • Persoonlijke levering en ophaling (voor alle bestellingen) is mogelijk van maandag tot vrijdag aan een transportvergoeding van 0,85‚ā¨ (inclusief BTW) per gereden kilometer vanuit Sint-Niklaas. Hou er rekening mee dat¬†een levering en ophaling vier trajecten inhoudt. Leveringen en ophalingen in het weekend zijn mogelijk aan een meerprijs van 150‚ā¨ (inclusief BTW) per dag, bovenop de transportvergoeding per gereden kilometer.

  Stap 5. Retourneer bloemen na het event

  Kartonnen doos retour

  Je huurt elk bloemstuk voor drie dagen vanaf de start van jouw event. Valt jouw event op zaterdag, dan moeten de bloemen ten laatste maandag geretourneerd worden. Indien je hebt gekozen voor levering per pakketdienst, dan moet je de oorspronkelijke verpakking gebruiken waarin de bloemen geleverd zijn. Stop alles terug in de doos, plak het prepaid retourlabel erop en geef het af in jouw dichtstbijzijnde postpunt. Wij zorgen voor duidelijke instructies zodat alles vlot verloopt! Wanneer je de bloemen liever persoonlijk terugbrengt, dan spreken we onderling af wanneer dit het beste past. 

  Interesse in bloemen huren?

  Bloemen kiezen om jouw feest aan te kleden was nog nooit zo makkelijk! Je kiest jouw favoriete bloemstukken op onze webshop. Wij bevestigen jouw aanvraag, en verzenden de bloemen ruim op voorhand naar je thuis.

  Ontdek onze collecties