Intiem huwelijk onder de Italiaanse zon

Intiem huwelijk onder de Italiaanse zon

Wat is er romantischer dan een huwelijksfeest in Italië, omringd door je beste vrienden en familie? Een destination wedding is absoluut de moeite waard, maar het kan soms een uitdaging zijn om de juiste leveranciers ter plaatse te vinden... Ben je benieuwd hoe Manuela en Rik hun bloemenstyling hebben aangepakt met hulp van Florami? Lees dan snel verder voor alle details. 
silk-flowers-at-wedding-in-italy

Plannen zonder stress

Tijdens de voorbereiding van hun feest had Manuela en Rik een duidelijke visie voor ogen. "Helaas zijn verse bloemen in Italië heel prijzig, en het was moeilijk om onze visie over te brengen aan de lokale bloemisten", vertelde Manuela. "Florami heeft ons gered!"

"We hebben op het juiste moment Florami ontdekt, en dat was een van de beste dingen die ons konden overkomen." De Billy collectie was liefde op het eerste gezicht. De romantische en eigentijdse zijden bloemen waren de perfecte aanvulling op een ceremonie en diner in de kasteeltuin.

Nadat ze de zijden bloemen had gereserveerd, kon Manuela verder met de rest van de tafeldecoratie. Kaarsenhouders, menukaartjes, servetten... Ze liet niets aan het toeval over en wist op van tevoren precies hoe het hele plaatje eruit zou zien. 

bride-coming-down-the-stairs-with-faux-flower-bouquet-in-pastel-colors

Bloemen om bij weg te dromen

Het koppel koos voor het Billy bruidsboeket, acht tafelstukken en zes grondstukken om hun ceremonie en diner (met ongeveer 50 gasten) aan te kleden. "De bloemstukken bleven perfect intact tijdens onze autorit naar Italië. Ze waren zeer stevig en gemakkelijk te vervoeren."

Het opzetten van de bloemstukken op de locatie was heel eenvoudig en nam weinig tijd in beslag. Bovendien, wanneer je bloemen huurt, kun je alles de dag voordien rustig klaarzetten (als het weer het toelaat).  

first-look-couple-silk-flowers

"Bloemen huren was een van onze beste beslissingen"

Manuela en Rik hebben veel complimenten gekregen over hun trouwbloemen. "Onze gasten konden niet zien dat de bloemen "nep" waren, en het resultaat was prachtig. We zijn Florami heel dankbaar dat ze dit belangrijke aspect van ons huwelijk zo mooi hebben gemaakt."

Florami review

Pictures by Marije De Bonte Photography

Terug naar blog

Wil jij ook bloemen huren?

Bloemen kiezen om jouw feest aan te kleden was nog nooit zo makkelijk! Je kiest jouw favoriete bloemstukken op onze webshop. Wij bevestigen jouw aanvraag, en verzenden de bloemen ruim op voorhand naar je thuis.

Bekijk onze collecties