Romantisch trouwfeest in Gent

Romantisch trouwfeest in Gent

De locatie en feestzaal zijn cruciaal voor de sfeer en gezelligheid op jullie bruiloft, maar de bloemen maken het plaatje helemaal af. Toen Amber en Jelle op een huwelijksbeurs bij de stand van Florami passeerden, vielen ze meteen voor het concept van zijden bloemen. Dit was het magische ingrediënt dat ze zochten om hun feest extra speciaal te maken. 

Huwelijk ceremonie met valse bloemen

Huwelijksceremonie in het groen

Amber en Jelle gaven elkaar het ja-woord in de mooie tuin van Brouwerij Haeseveld, omgeven door hun familie en vrienden. Aan elk detail werd gedacht: indrukwekkende backdrop, lichtgevende letters, herdenkingsplaatje voor dierbaren...

De Hazel collectie voegde extra kleur en harmonie toe aan de intieme ceremonie. Het koppel koos voor Hazel bloemstukjes aan het gangpad en twee bloemstukken voor de backdrop. De bruid kocht het Doris Blush boeket, waar ze heel haar leven plezier aan zal beleven.

ceremonie met zijden bloemen florami

"We kregen veel complimenten over de bloemen"

Na de ceremonie werd het feest verdergezet met gezellige tuinspelletjes en een uitgebreid diner. Voor de eretafel hadden Amber en Jelle iets bijzonders bedacht, namelijk een gouden ring met op maat gemaakte zijden bloemen. "De bloemenstyling was dik in orde. We zijn heel tevreden over de samenwerking met Florami", liet Amber achteraf weten. "We ontvingen van onze gasten heel wat complimenten over de bloemen." 

huwelijksfeest belgië bloemen zijde
review florami
Pictures by Anna Dovie Photography
Terug naar blog

Wil jij ook bloemen huren?

Bloemen kiezen om jouw feest aan te kleden was nog nooit zo makkelijk! Je kiest jouw favoriete bloemstukken op onze webshop. Wij bevestigen jouw aanvraag, en verzenden de bloemen ruim op voorhand naar je thuis.

Bekijk onze collecties