Klassieke bruiloft op een droomlocatie

Klassieke bruiloft op een droomlocatie

Daphne en Gregory waren meteen overtuigd van de voordelen van zijden bloemen. Ze droomden van véél bloemencreaties om van hun feestlocatie, het Kasteel van Brasschaat, een moderne twist te geven. Samen met wedding planner Stefanie van Wondrous Weddings & Events gingen we aan de slag om een luxueuze bloemen styling te creëren met de Julia collectie.

Zijden bloemenpracht tijdens de ceremonie

"De bloemstukken leken net echt en voegde de perfecte touch toe aan onze ceremonie", vertelde Daphne. Het gangpad werd versierd met een combinatie van de eucalyptus hanger en Doris bloemstukje met witte rozen. Aan het houten prieel werden drie backdrops uit de Julia collectie in een hoek geplaatst. Ten slotte plaatsten ze vier aaneengeschakelde bloementuintjes aan elke kant van het gangpad voor een sprookjesachtige entrée.

Rijkelijk gevuld vazen met bloemen op maat

De wedding planner had een mooie collectie stenen vazen ter beschikking waarvoor Florami maatwerk boeketten heeft geleverd. "Hoewel de bloemen van zijden waren, straalden ze net prachtig als onze verse bloemen", meende Gregory. "De verhuurservice was uitstekend. We zijn enorm blij met onze keuze voor Florami."

Pictures by Lux Visual Storytellers
Terug naar blog

Wil jij ook bloemen huren?

Bloemen kiezen om jouw feest aan te kleden was nog nooit zo makkelijk! Je kiest jouw favoriete bloemstukken op onze webshop. Wij bevestigen jouw aanvraag, en verzenden de bloemen ruim op voorhand naar je thuis.

Bekijk onze collecties