Voordelen van bloemen huren

Zijden bloemen huren is een voordelige en duurzame oplossing om kleur te geven aan jouw feest

Zijden rozen en bladeren op bruiloft ceremonie op witte achtergrond

Budgetvriendelijke bloemen styling

Ons creatieproces verloopt net zoals een traditionele bloemist. We selecteren zorgvuldig de meest kwalitatieve en realistisch ogende kunstbloemen op de markt. Daarna schikken we onze bloemstukken met de hand in het atelier. 

Wat maakt ons dan anders? Door zijden bloemen te huren en retourneren na afloop van jouw event kan je tot 50% besparen op jouw bloemenstyling in vergelijking met een traditionele bloemist. 

Minder afval

Onze kunstbloemen zijn gemaakt van kwalitatieve materialen die zeer lang meegaan. Daarom noemen we ze forever flowers. Zijden bloemen hebben als grote voordeel dat ze niet verwelken. Ze kunnen tot 25 keer per jaar verhuurd worden.

Verse bloemen daarentegen kosten veel energie om te kweken en te transporteren, en eindigen binnen twee weken op de afvalberg. In het geval van feesten en evenementen worden snijbloemen nog sneller weggegooid...

Wij geloven dat we de schadelijke milieu-effecten van de bloemenindustrie kunnen terugdringen dankzij ons circulair huurmodel gericht op hergebruik en recyclage. 

Gemakkelijk en zorgeloos

Wij weten dat een event plannen veel stress en onzekerheden met zich mee kan brengen. Enkel bij Florami heb je vooraf een perfect zicht op het eindresultaat en de kostprijs van de bloemen styling op jouw event. Wij halen al het giswerk uit het bestelproces door onze producten en prijzen duidelijk te communiceren online. 

Je vermijdt dus lange besprekingen met een bloemist en blijft in full control over het budget. Bovendien verwelken onze bloemen niet en worden ze dus ruim op voorhand geleverd. Zo kom je nooit voor last minute verrassingen te staan. 

En nog veel meer...

  • Echt bloemen en planten kunnen allergische reacties veroorzaken, bijvoorbeeld door pollen. Kunstbloemen hebben dit nadeel niet.¬†
  • Zijden bloemen¬†blijven er fris uitzien, ongeacht¬†de omstandigheden. Met Florami trotseer je de zomerse hittegolven met een gerust gevoel.¬†
  • Pioenen in de winter? Een boeket zwarte rozen? De keuze en vari√ęteit in zijden kunstbloemen is enorm. Laat je creativiteit de vrije loop en¬†stuur ons gerust jouw¬†bloemen inspiratie door.¬†

Interesse in bloemen huren?

Bloemen kiezen om jouw feest aan te kleden was nog nooit zo makkelijk! Je kiest jouw favoriete bloemstukken op onze webshop. Wij bevestigen jouw aanvraag, en verzenden de bloemen ruim op voorhand naar je thuis.

Ontdek onze collecties